Over mij en mijn aanpak

Ik ben gecertificeerd senior loopbaancoach (R.L.) met 12 jaar ervaring in Search/Werving en Selectie op directieniveau.

Daarnaast heb ik 20 jaar ervaring in Strategisch management bij de lokale overheid.

Deze combinatie van ervaringen is een gouden sleutel om succesvol de juiste loopbaanvragen aan mensen te stellen, en ze vervolgens echt verder te brengen.

En bij studiekeuze advies kijk ik niet alleen naar wat jongelui leuk vinden, maar vooral naar hun karakter en welke banen daar later bij zullen passen.

Mijn aanpak: persoonlijke betrokkenheid, heldere analyse en een open en directe stijl van communiceren.

Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen, dat een crisisachtige situatie in de loopbaan de aanzet kan zijn naar carrièrestappen waar je gelukkiger van wordt dan je van tevoren had kunnen bedenken.

Dat motiveert mij om met anderen op weg te gaan, op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Die kunnen verrassend zijn. Ik luister mensen als het ware tevoorschijn, geef support en moedig aan een nieuwe plek te vinden waarin zij opnieuw gelukkig worden in hun werk.

 

Een duurzaam loopbaanperspectief, dáár gaat het om.

Kennismaken?

Maak kennis met mij voor een vrijblijvend gesprek. Zo kom je er snel achter of ik ook voor jou dat steuntje in de rug kan zijn. 

"Verliefd op wat ik doe"

“Mijn ervaring is echt puur positief. Ik zou nu namelijk niet de baan hebben die ik nu heb zonder dit traject.

En ik ben nog steeds echt verliefd op wat ik elke dag mag doen”

Guus van de Ven

"Ik weet nu beter wie ik ben"

”Ik kijk erg positief terug op mijn studiekeuze adviestraject. Gerard wist mij goed te prikkelen met zijn kritische vragen, en leerde mij op een andere manier naar mijzelf en mijn talenten te kijken. Ik kwam erachter dat ik mijzelf eigenlijk nog niet goed kende, en dankzij Gerards begeleiding weet ik nu veel beter wie ik ben, wat ik kan en wat bij mij past!”

Sabine Roelofsen