Executive Career Coaching

Geef me werk dat bij me past, en ik hoef nooit meer te werken!

Werk je in een leidinggevende rol?

Het gebeurt in elke loopbaan wel één of meerdere keren; de confrontatie met een ingrijpende en ongewenste verandering.

Hoe ga je daarmee om? En voor welke nieuwe koers kies je? Wat is je perspectief?
Tijdelijke support op niveau is dan gewenst.

Achteraf blijkt de oorspronkelijk ongewenste situatie vaak de aanzet tot een positieve transitiefase op meerdere vlakken in je werkzame leven.

Aanpak

Als je op strategisch niveau hebt gefunctioneerd is het van het grootste belang hoe jij jezelf positioneert bij je zoektocht naar een volgende baan. Hoe vertel je jouw verhaal?

Het helder krijgen van je verhaal is op de eerste plaats van belang voor jezelf. De ordening van je eigen psyche, het verwerken van de klap. Maar ook om een logische lijn naar jouw toekomst te kunnen trekken en dat aan anderen duidelijk te maken. Het gaat om het ‘framen’ van jouw verhaal.
Als je ouder wordt spelen hierbij vaak ook vragen rondom zingeving mee.  

Zaken waarover ik graag de dialoog met je aanga. Waar nodig zetten we daar nog een test bij in.  Alles met als doel dat jij een nieuw perspectief krijgt waarmee je stappen kunt zetten naar de toekomst.

Netwerken

Bij functies op executive niveau gaat het niet zomaar om solliciteren. Het is belangrijk dat je eerst verkent of jouw expertise en skills passen bij de omgeving die je op het oog hebt. Dat subtiele proces van verkennen en oriënteren krijgt vorm in het voeren van netwerkgesprekken. Dat kunnen gesprekken zijn met professionals uit je eigen netwerk, bureaus of uit het netwerk dat ik kan bieden.

Netwerkvaardigheden zijn geen vanzelfsprekendheid voor elke executive. Vaak rolde je makkelijk van de ene naar de andere baan of werd je ervoor gevraagd. Maar de markt is veranderd. Hoe pak je dat nu aan? Daarin sta ik je graag ter zijde.

Vanzelfsprekend zijn een up to date CV en aantrekkelijke brief, samen met een Linked In profiel, deel van de juiste presentatie. Daarmee gaan we dus ook aan de slag.

Kennismaken?

Maak kennis met mij voor een vrijblijvend gesprek. Zo kom je er snel achter of ik ook voor jou dat steuntje in de rug kan zijn. 

"Verliefd op wat ik doe"

"Verliefd op wat ik doe"

Mijn ervaring is echt puur positief. Ik zou nu namelijk de baan niet hebben die ik nu heb, zonder dit traject.